Disan BENELUX
Disan Nederland Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:

Disan België Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik
Tel: +32 497 066205
E-mail:
 
 • Disan Partner Concept

  Bent u een installateur van centrale stofzuiger installaties?

 • DISAN Partner worden ?

  Disan werkt nauw samen met professionele installateur, wij bundelen onze specialisatie en expertise om zo iedere nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen. Ons diversiteit in onze producten bieden dan ook een oplossing voor eender welke behoefte; particulier of professioneel.

  U zult deel uitmaken van een netwerk erkend door Disan Nederland, met als doel om duurzame en concrete oplossingen aan te bieden op het vlak van centrale stofzuigsystemen.

  Disan partners worden op regelmatige tijdstippen op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in het aanbod van Disan om zo steeds de voorop te lopen met de nieuwste producten, ontwikkelingen en stofzuigsystemen die inspelen op toekomstige behoeften van de markt.

  Disan partners werken met de beste producten en condities in de centrale stofzuigermarkt. Een team van specialisten biedt technische en constructieve support op projecten die u als Disan partner aangaat.

  U ontvangt demonstratie en reclame ondersteuning voor bijvoorbeeld beurzen of bedrijfpresentaties. Dit maakt onder andere deel uit van onze succesvolle marketingstrategie.

  ... Interesse om dealer te worden? Neem dan nu contact op met onze Business Consulting Manager via mail; info@disan.nl