Disan BENELUX
Disan Nederland Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:

Disan België Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik
Tel: +32 497 066205
E-mail:
 
 • De voordelen van een professionele installatie.

 • Voldoen aan hoge hygiënische normen.

  Het is vandaag de dag belangrijk dat elk bedrijf zich bekommert om de gezondhied van haar medewerkers en klanten/gasten/patienten om deze te kunnen ontvangen in een hygiënische en schone omgeving. Sterker nog; iedere ondernemer zou een idee moeten hebben hoeveel het zou kosten indien men hier geen aandacht aan besteedt!

 • Eenvoudig te gebruiken voor elk oppervlakte, snel èn kostenbesparend voor schoonmaak binnen uw bedrijf!

  Het vergemakkelijkt het werk enorm omdat het nu volstaat om een stofzuigerslang in een aanwezig stofzuigcontact aan te brengen en het systeem is gereed om gebruikt te worden. En bovendien zonder lawaai van een stofzuigermotor, geen rond dwarreled fijnstofmeer,geen gezeul meer, geen kabels voor stroom,.. allemaal voordelen! Snel en grondig is met een DISAN centrale stofzuiger elke soort van ondergrond gereinigd.

  Disan service wagen
  Disan service wagen
 • Eenvoudig in gebruik, schoonmaak en onderhoud.

  Het ledigen van de afvalbak of stofzak is eenvoudig. Door de 2 snelkoppelingen los te nemen neemt u de afvalbak uit en ledig deze in de vuilcontainer. Op regelmatige tijdstippen voert u deze handeling uit en klopt het filter uit al naargelang u vaak stofzuigd uiteraard. Het schoonmaken van de stofzak is snel gebeurd omdat het stof reeds in een plastic zak zit. Disan Nederland, biedt u aantrekkelijke onderhoudscontracten aan voor uw bedrijf.

 • Opzuigen van water en uitzuigen van de kachel of haard.

  Gewone stofzuiger
  Gewone stofzuiger

  Het is mogelijk om met behulp van een aparte voorziening, water op te zuigen. Soms interresant voor installatie bij zwembaden, Jacuzzi's, sauna's, etc. Voor het rest assen in de kachel/openhaard of ovenresten is een hitte bestendige (tot 400 graden) voorziening  verkijgbaar. Disan installaties kunnen ook in Campers, boten, bungalows, caravan's, etc. worden geplaatst.

  Een oplossing op maat.

  Ieder bedrijf heeft specifieke wensen en behoeften. Wij zorgen er daarom steeds voor dat uw installatie in alle opzichten efficiënt kan gebruikt worden. De plaatsing is hierbij van groot belang. Disan maakt dan ook een detailplanning en neemt deze met u door om zo de essentiële punten vast te stellen en te bespreken.

  ...bekijk ook onze referenties

   

  Contacteer ons