Disan BENELUX
Disan Nederland Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:

Disan België Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik
Tel: +32 497 066205
E-mail:
 
 • Hoe het werkt...

  Professionele toepassing Disan stofzuigers
  Professionele toepassing Disan stofzuigers

  De werking van een centraal stofzuigersysteem voor professioneel gebruik is gebaseerd op hetzelfde principe als het particulier systeem, met dit verschil dat sommige onderdelen specificaties hebben, ontworpen voor meerdere gebruikers op hetzelfde moment.

  Het motorgedeelte werkt met 3 fases. Het gemiddeld aantal omwentelingen bedraagt 2,850 r.p.m. (rotaties per minuut), in vergelijking met de 20,000 r.p.m van de particuliere systemen betekent dit dat de onderdelen van een professioneel systeem minder onderhevig zijn aan slijtage. Dit komt doordat de motor op een andere manier wordt aangedreven.

  De doorsnede van de PVC leidingen hangt van het aantal gebruikers af dat gelijktijdig het centraal stofzuigersysteem gebruikt. Dit om een zo constant mogelijk vermogen te ontwikkelen zodat er geen verlies is van zuigkracht wanneer meerdere personen stofzuigen.

  De accesoires en borstels zijn ook speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik, ze zijn groter en bieden meer mogelijkheden.

 • Bij een grote professionele installatie is de planning uiteraard van een nog groter belang. Meestal wordt er voor meerdere verdiepingen aparte schema's gemaakt zodat op lange termijn de systemen probleemloos kunnen worden uitgebreid zonder veel bijkomende installaties. Er word steeds rekening gehouden met waar de inlaatstukken worden geplaatst, het buizensysteem, etc. Onze service voorziet 24h support op professionele Disan installaties. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor onze erkende "Disan Qualified Label"installateurs.

 • De installatie van het stofzuigsysteem start gelijk met de ruwbouw of renovatie fase van het project.

  Het centraal stofzuigersysteem van DISAN kan toegepast worden in de meest uiteenlopende industrie, ziekenhuizen, hotel, kantoor of bijvoorbeeld op schepen, laboratoria, fabrieken, etc.

  ...bekijk ook de voordelen

  Plaatsen Disan centraal stofzuiger systeem
  Plaatsen Disan centraal stofzuiger systeem