Disan BENELUX
Disan Nederland Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:

Disan België Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik
Tel: +32 497 066205
E-mail:
 
 • Disan Centraal Stofzuigsysteem

 • Informatie over ons bedrijf

  Disan Nederland is een dynamische onderneming en exclusief importeur van Disan!

 • Reeds meer dan 10 jaar is Disan actief in de ontwikkeling, productie en in de verkoop van professionele centrale stofzuigsystemen. 


  De hoofdzetel, opgericht in 1991, is in beheer van oprichters Kurt en Monika Sanftl en hebben een brede technische ervaring in de ontwikkeling van centrale stofzuigsystemen.

   

  Disan Nederland is gespecialiseerd in plaatsing van Centrale stofzuigsystemen voor zowel Particulier en Industrie. Met een eigen support, service en montagedienst beantwoord Disan al uw vragen en lost uw technische problemen vakkundig op. 

   

  Disan is in meer dan 40 verschillende landen verdeeld. Door de jaren heen zijn er reeds vele internationale referenties opgebouwd die we aan u kunnen voorleggen. 

   

  Indien u meer informatie wilt over één van onze producten, aarzel dan niet om online het formulier "Informatie brochure" in te vullen, waarna u de aangevraagde informatie per email zultt ontvangen.

  Disan biedt geen producten aan, maar oplossingen. Om deze reden werken wij samen met professionele installateurs uit de sector. Wij bieden op onze installaties steeds de beste service en garanties aan!