Disan BENELUX
Disan Nederland Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:

Disan België Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik
Tel: +32 497 066205
E-mail:
 
 • Voordelen

 • Maximale hygiëne en een gezonde en frisse lucht!

  Het stof wat door een tradionele stofzuiger terug in huis wordt geblazen zorgt vaak voor irritaties aan ogen en luchtwegen. Allesbehalve gezond!

  Dit komt omdat het fijnstof ondermeer bacteriën, microben, mijten, sporen van micro organismen kan bevatten. Bij een gewone stofzuiger komen deze deeltjes terug in de ruimte waar men aan het stofzuigen is. Men ziet dit als stof in het zonlicht en op de vensterbank en tafel terug. Deze fijnstof ademt u ook in.

  De huishoudelijke stofzuigers ook de nieuwe robot stofzuigers werken op basis een stofzak als filter (ook zgn HEPA filters) zijn zeer ongezond. Ze zijn een broeihaard voor bacteriën veroorzaakt door de motor(warmte)in combinatie met het stof en vochtigheid(door het filtersysteem opgezogen en vastgehouden).

  Voordeel centrale stofzuiger

 • De centrale stofafzuiging van Disan maakt komaf met elke vorm van stof en vuil, omdat het kleinste stofdeeltje wat nog zou overblijven naar buiten wordt geblazen, weg van de leef en werkruimte. Het stofzuigsysteem is niet enkel bedoeld voor mensen die last hebben van een bepaalde allergie, maar voor iedereen die begaan is met zijn of haar gezondheid.

  Gemakkelijk, veilig en geluidloos.

  Staat bij u ook, de stofzuiger in die overvolle kast?Zoeken naar de stofzuiger, een ongemakkelijk toestel heen en weer slepen, het stopcontact zoeken, nog meer gesleep, opletten om nergens tegen aan te stoten om het beschadigen van het meubilair te voorkomen, ..en daarbij het irritante en die vervelende motor geluid, tesamen met onfrisse lucht en geur...

  Diegene die regelmatig met de taak is opgezadeld zal dit vast en zeker herkennen!

  Met een centraal stofzuigsysteem stofzuigen betekent niet alleen tijd en energie besparen maar ook je partner of kinderen kunnen in alle rust telefoneren, lezen of radio luisteren etc.

  Comfort Disan stofzuiger


  Je bespaart gemakkelijk de helft van je tijd die je vroeger gebruikte om het huis schoon te maken. Die tijd kan je dan nu met je gezin voor veel leukere activiteiten doorbrengen! Het Disan stofzuigsysteem heeft een tot 3x sterkere stofzuigkracht dan een huishuidelijke stofzuiger, elke stofzuigstreek is grondig gestofzuigd.

 • Duurzaam en een gegarandeerde meerwaarde aan uw woning!

  Motor Disan stofzuiger
  Motor Disan stofzuiger

  De Disan stofzuigers zijn van degelijke kwaliteit en CE gekeurd en bovendien vereisen ze zeer weining onderhoud!

  Superieur

  De echte kracht komt doordat de installatie geen beperkingen heeft in grote om gebruikt te kunnen worden! Zo zijn alle onderdelen van motor tot handgreep, gemaakt voor maximale prestatie! En dit met minder stroomverbruik!

  ...bekijk ook installatie